Meiltä löytyy kaikki ompelutarvikkeet mitä tarvitset!

Käyttöehdot

Käyttö- ja toimitusehdot Ompelutarvikkeet.com on suomalainen Eurovalmiste Oy:n (y-tunnus 0251088-0) ylläpitämä verkkokauppa. Noudatamme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n Reilun Pelin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Tilaus- ja toimitusmaksu aina 3,90 (sis.alv) tilausmäärästä riippumatta. Pienin toimitettava kertatilaus on 10 Euroa (sis.alv) ilman toimituskuluja. Toimitamme tilaukset Postin kautta yleensä 1-3 arkipäivän sisällä edullisinta lähetystapaa käyttäen.

Miten palautan tuotteita? Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen peruutus ja palautusoikeus 14 pv.n sisällä tilauksen saapumisesta. Toimita palautus liitteineen 14 päivän kuluessa lähimpään Postin palvelupisteeseen ja lähetä se seuraavalla palautusosoitteella:

Ompelutarvikkeet.com Yrittäjänkatu 8 F 06150 Porvoo

Voit palauttaa tuotteet samassa pakkauksessa, jossa lähetys saapui sinulle tai voit lähettää palautuksen myös muussa pakkauksessa – tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin. Liitä palautuksen mukaan tilausnumerosi ja/tai laskunumero, jotta tiedämme, mitä tilausta palautuksesi koskee.

Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan paketin postimaksu.

Kuinka toimin, jos saan viallisen tuotteen? Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota asiakaspalveluumme sähköpostitse. Lähetämme sinulle uuden tuotteen ilman lisäkustannuksia, edellyttäen että tuotetta on saatavilla.

Jos emme voi lähettää uutta tuotetta, teemme sinulle maksunpalautuksen, kun viallinen tuote on saapunut meille. Maksupalautus tehdään 30 äivän kuluessa. On tärkeää, että liität palautukseen lähetteen tai tilausnumeron ja asiakastiedot, jotta tiedämme palautuksen tulevan sinulta.