Käyttöehdot

Käyttö- ja toimitusehdot

Ompelutarvikkeet.com on suomalainen (y-tunnus 0251088-0) verkkokauppa. Noudatamme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n Reilun Pelin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Tilaus- ja toimitusmaksu aina 4,95 (sis.alv) tilausmäärästä riippumatta. Pyrimme lähettämään tilaukset postitse saman päivän aikana edullisinta lähetystapaa käyttäen ja Posti toimittaa tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä.

Miten palautan tuotteita? Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen peruutus ja palautusoikeus 14 pv.n sisällä tilauksen saapumisesta. Toimita palautus liitteineen 14 päivän kuluessa lähimpään Postin palvelupisteeseen ja lähetä se seuraavalla palautusosoitteella:

Ompelutarvikkeet.com Yrittäjänkatu 8 F 06150 Porvoo.

Palautus tapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Voit palauttaa tuotteet samassa pakkauksessa, jossa lähetys saapui sinulle tai voit lähettää palautuksen myös muussa pakkauksessa – tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin. Liitä palautuksen mukaan tilausnumerosi ja/tai laskunumero, jotta tiedämme, mitä tilausta palautuksesi koskee.

Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan paketin postimaksu.

Kuinka toimin, jos saan viallisen tuotteen? Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Lähetämme sinulle uuden tuotteen ilman lisäkustannuksia, edellyttäen että tuotetta on saatavilla.

Jos emme voi lähettää uutta tuotetta, teemme sinulle maksun palautuksen, kun viallinen tuote on saapunut meille. Maksupalautus tehdään 30 päivän kuluessa. On tärkeää, että liität palautukseen lähetteen tai tilausnumeron ja asiakastiedot, jotta tiedämme palautuksen tulevan sinulta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com